Byteplant Forum

Home » CleanMail Support » CleanMail Server Talk » Reject/delete dosen't work (not all the Time)
Reject/delete dosen't work (not all the Time) [message #1623] Thu, 04 January 2007 23:07
andreas
Messages: 1
Registered: January 2007
Junior Member
Hello.

I have the problem that some of the mail with hi score (about 30-40) somtimes are not be deleted.

As you can see the first mail is delivered, the second was deleted. (same Spamscore):

Jan 04, 2007, 21:39:20 Session 0: Connection from 208.72.170.218 accepted on 192.168.10.2:25
Jan 04, 2007, 21:39:20 Session 0: Connection closed by client
Jan 04, 2007, 21:39:20 Session 0: Connection from 208.72.170.218 closed
Jan 04, 2007, 21:39:22 Session 0: Connection from 201.230.230.207 accepted on 192.168.10.2:25
Jan 04, 2007, 21:39:22 Session 0: 220 exchange.mydomain.local Microsoft ESMTP MAIL Service, Version: 5.0.2195.6713 ready at Thu, 4 Jan 2007 21:39:22 +0100
Jan 04, 2007, 21:39:23 Session 0: HELO client-201.230.230.207.speedy.net.pe
Jan 04, 2007, 21:39:23 Session 0: 250 exchange.mydomain.local Hello [127.0.0.1]
Jan 04, 2007, 21:39:24 Session 0: MAIL FROM:
Jan 04, 2007, 21:39:24 Session 0: 250 2.1.0 abdulazez9oyrw@hotmail.com....Sender OK
Jan 04, 2007, 21:39:25 Session 0: RCPT TO:
Jan 04, 2007, 21:39:25 Session 0: 250 2.1.5 mail@mydomain.org
Jan 04, 2007, 21:39:26 Session 0: DATA
Jan 04, 2007, 21:39:26 Session 0: 354 Start mail input; end with .
Jan 04, 2007, 21:39:27 Session 0: Received end of data, mail size 2kB
Jan 04, 2007, 21:39:27 Session 0: (SpamAssassin) Executing: sa\spamassassin.exe -x -c "sa\ruleset" -e 255
Jan 04, 2007, 21:39:34 Session 0: (SpamAssassin) Command line exit code is 255
Jan 04, 2007, 21:39:34 Session 0: (SpamAssassin) Filter result is reject/deliver
Jan 04, 2007, 21:39:34 Session 0: Incoming mail action: reject/deliver
Jan 04, 2007, 21:39:35 Session 0: 550 Your message was not delivered for policy reasons.
Jan 04, 2007, 21:39:36 Session 0: Connection closed by client
Jan 04, 2007, 21:39:36 Session 0: Connection from 201.230.230.207 closed
Jan 04, 2007, 21:45:20 Session 0: Connection from 82.146.242.246 accepted on 192.168.10.2:25
Jan 04, 2007, 21:45:20 Session 0: 220 exchange.mydomain.local Microsoft ESMTP MAIL Service, Version: 5.0.2195.6713 ready at Thu, 4 Jan 2007 21:45:20 +0100
Jan 04, 2007, 21:45:20 Session 0: HELO nat-242-246.man.bydgoszcz.pl
Jan 04, 2007, 21:45:20 Session 0: 250 exchange.mydomain.local Hello [127.0.0.1]
Jan 04, 2007, 21:45:20 Session 0: MAIL FROM:
Jan 04, 2007, 21:45:20 Session 0: 250 2.1.0 aaronmendozapcfb@usa.net....Sender OK
Jan 04, 2007, 21:45:21 Session 0: RCPT TO:
Jan 04, 2007, 21:45:21 Session 0: 250 2.1.5 mail@mydomain.org
Jan 04, 2007, 21:45:21 Session 0: DATA
Jan 04, 2007, 21:45:21 Session 0: 354 Start mail input; end with .
Jan 04, 2007, 21:45:21 Session 0: Received end of data, mail size 2kB
Jan 04, 2007, 21:45:21 Session 0: (SpamAssassin) Executing: sa\spamassassin.exe -x -c "sa\ruleset" -e 255
Jan 04, 2007, 21:45:30 Session 0: (SpamAssassin) Command line exit code is 255
Jan 04, 2007, 21:45:30 Session 0: (SpamAssassin) Filter result is reject/deliver
Jan 04, 2007, 21:45:30 Session 0: (SpamAssassin) Spam score: 26.6
Jan 04, 2007, 21:45:30 Session 0: (SpamAssassin) Drop threshold exceeded, mail action now reject/delete
Jan 04, 2007, 21:45:30 Session 0: Incoming mail action: reject/delete
Jan 04, 2007, 21:45:31 Session 0: 550 Your message was not delivered for policy reasons.
Jan 04, 2007, 21:45:31 Session 0: Connection closed by client
Jan 04, 2007, 21:45:31 Session 0: Connection from 82.146.242.246 closed


Is this maybe a performance problem?

Have you any Ideea? Pleas let me know...

Re: Reject/delete dosen't work (not all the Time) [message #1624 is a reply to message #1623] Thu, 04 January 2007 23:31 Go to previous message
support
Messages: 918
Registered: April 2004
Senior Member
It seems that NoSpamToday! is unable to parse the X-Spam headers of the message correctly.

If you can, please capture mail messages using a mail storage filter, and if you receive a problem message again, please send it to nstsupport@byteplant.com, so we can see what exactly is going wrong.



Customer Support
Byteplant GmbH
Previous Topic: Version 3.0?
Next Topic: Passing through a domain
Goto Forum:
  


Current Time: Sun Sep 25 22:51:02 CEST 2016