Byteplant Forum

Home » CleanMail Support » CleanMail SpamAssassin Filter » User_Prefs.cf not read?
User_Prefs.cf not read? [message #489] Wed, 19 April 2006 19:36
RandallRash
Messages: 23
Registered: March 2005
Junior Member
Seems that after installing the latest version (2.3.4.1) my user_prefs.cf is being ignored. The score for NO_REAL_NAME is too high for me so I put "score NO_REAL_NAME .2" in my user_prefs.cf and also tried local.cf and restarted the service. I've tried this several times and it has always worked before. What am I overlooking?
Re: User_Prefs.cf not read? [message #490 is a reply to message #489] Wed, 26 April 2006 12:53 Go to previous message
support
Messages: 919
Registered: April 2004
Senior Member
RandallRash wrote:

> Seems that after installing the latest version (2.3.4.1) my
> user_prefs.cf is being ignored. The score for NO_REAL_NAME is
> too high for me so I put "score NO_REAL_NAME .2" in my
> user_prefs.cf and also tried local.cf and restarted the
> service. I've tried this several times and it has always worked
> before. What am I overlooking?

Did you already run spamassassin in a commandline prompt with -D ?
sa\spamassassin.exe -D -c sa\ruleset < samplemsg



Customer Support
Byteplant GmbH
Re: User_Prefs.cf not read? [message #491 is a reply to message #490] Wed, 26 April 2006 20:49 Go to previous message
RandallRash
Messages: 23
Registered: March 2005
Junior Member
Seems OK after I changed some overriding scores to "0.5" instead of ".5" as I had them before.
Previous Topic: emails containing only one .jpg picture...
Next Topic: language detection
Goto Forum:
  


Current Time: Mon Dec 05 15:31:38 CET 2016