Byteplant Forum

Home » CleanMail Support » CleanMail Add-ons » IMAP Login Failed
IMAP Login Failed [message #313] Tue, 03 June 2008 17:03
ksteutermann
Messages: 8
Registered: November 2004
Junior Member
I have running a batch file using the IMAP2Mbox.exe process for a long time now and it always worked smoothly. Recently, I started getting the following error message:

IMAP login failed: 1 NO A required privilege is not held by the client

Attached are the contents of the batch file I use and the spam.cfg file.

del spam.mbox

echo *===* >> spam.log

imap2mbox.exe --mbox=spam.mbox --folder=SPAM --config=spam.cfg --username="" --pass="" --server=--path="Public Folders/" --debug --verbose >> spam.log

if exist spam.mbox sa\sa-learn -C sa\ruleset --showdots --spam --mbox spam.mbox >> spam.log

sa\sa-learn -C sa\ruleset --showdots --force-expire >> spam.log

sa\spamassassin -x -C sa\ruleset --lint >> spam.log

CFG file contents:
[Server]
Name=
Port=143

[User]
Name=Magic=

[Public Box]
Path=Public Folders/
Folder=SPAM

[Output]
Mbox=spam.mbox

[Options]
Verbose=1
Delete=0
Timestamp=



Post Edited (07-16-08 14:44)
Re: IMAP Login Failed [message #314 is a reply to message #313] Wed, 16 July 2008 14:45 Go to previous message
ksteutermann
Messages: 8
Registered: November 2004
Junior Member
This problem has been resolved. It was a problem with user rights to the exchange mailbox used to run the process. Thanks!!
Previous Topic: spamlogs for NST v3 fixed
Next Topic: IMAP2MBOX - messages aren't be deleted
Goto Forum:
  


Current Time: Sun Oct 02 00:19:11 CEST 2016