Byteplant Forum

Home » CleanMail Support » CleanMail Server Talk » 550.5.1.1 User Unknown Exchange 2003
550.5.1.1 User Unknown Exchange 2003 [message #1672] Mon, 16 April 2007 21:01
John Neptune
Messages: 1
Registered: April 2007
Junior Member
I am attempting to install NST on Exchange 2003 with single IP address. During the setup and configuring of the SMTP port information, when I click on the Test button, I get the message 550.5.1.1 User Unknown. I have the Incoming port as 26 and the outgoing port as 25. I know that 25 is correct as I can telnet to that IP address and port and get a response from the mail server.

Any ideas?
Re: 550.5.1.1 User Unknown Exchange 2003 [message #1673 is a reply to message #1672] Tue, 17 April 2007 18:56 Go to previous message
support
Messages: 918
Registered: April 2004
Senior Member
> I am attempting to install NST on Exchange 2003 with single IP
> address. During the setup and configuring of the SMTP port
> information, when I click on the Test button, I get the message
> 550.5.1.1 User Unknown. I have the Incoming port as 26 and the
> outgoing port as 25. I know that 25 is correct as I can telnet
> to that IP address and port and get a response from the mail
> server.
>
> Any ideas?

When pressing the "Test" button, a test mail is sent to the postmaster address.
It seems that your Exchange server does not accept mail to this address.



Customer Support
Byteplant GmbH
Previous Topic: filter log can't show subject ??
Next Topic: Version 3 Feedback
Goto Forum:
  


Current Time: Sun Sep 25 19:25:05 CEST 2016