Byteplant Forum

Home » CleanMail Support » CleanMail Server Talk » Delay Filter stats missing
Delay Filter stats missing [message #1287] Tue, 01 November 2005 12:32
Jon
Messages: 15
Registered: February 2005
Junior Member
Hi,

I installed NST! 2.3.3.2 yesterday and added the new Delay filter (30s, 256k) as the first in my chain. In the Log I can see the delay occuring.

I'm interested to see how well this new filter performs, but in the daily statistics mail there are no statistics for the Delay filter. Could they be added please?

Thanks,
Jon

Re: Delay Filter stats missing [message #1288 is a reply to message #1287] Wed, 02 November 2005 11:43 Go to previous message
support
Messages: 919
Registered: April 2004
Senior Member
Delay Filter stats are not yet individually listed, but after configuring the delay filter, you should see a substantial increase in the number of "unexpected client disconnects".



Customer Support
Byteplant GmbH
Re: Delay Filter stats missing [message #1289 is a reply to message #1288] Wed, 02 November 2005 11:47 Go to previous message
Jon
Messages: 15
Registered: February 2005
Junior Member
Ok, that makes sense. I'm not seeing a huge increase in that value, but will continue to monitor it.

Still, could you put this on your Wish List for a future release.

Thanks,
Jon
Re: Delay Filter stats missing [message #1290 is a reply to message #1288] Thu, 08 December 2005 10:40 Go to previous message
InforMed Direct
Messages: 59
Registered: May 2004
Member
Where do you see this "unexpected client disconnects" message?

Cheers, Rob.
Re: Delay Filter stats missing [message #1291 is a reply to message #1290] Tue, 13 December 2005 14:28 Go to previous message
support
Messages: 919
Registered: April 2004
Senior Member
> Where do you see this "unexpected client disconnects" message?

They are listed in the general section, and not separately with the filter. This is a known issue and will be fixed in one of the upcoming releases.



Customer Support
Byteplant GmbH
Re: Delay Filter stats missing [message #1292 is a reply to message #1291] Tue, 13 December 2005 19:24 Go to previous message
InforMed Direct
Messages: 59
Registered: May 2004
Member
Sorry for being dumb but where is the "general section"?

Thanks, Rob.
Re: Delay Filter stats missing [message #1293 is a reply to message #1292] Tue, 13 December 2005 19:26 Go to previous message
InforMed Direct
Messages: 59
Registered: May 2004
Member
> Sorry for being dumb but where is the "general section"?

Ahh, answering my own question - I assume you mean just as lines like this in the log:

Dec 13, 2005, 01:46:52 Session 2: Incoming mail action: delete (unexpected client disconnect)

Cheers, Rob.
Re: Delay Filter stats missing [message #1294 is a reply to message #1293] Thu, 15 December 2005 16:44 Go to previous message
support
Messages: 919
Registered: April 2004
Senior Member
The line you want in the report looks like this:

Delete (unexpected client disconnect) 12303 (52.6%)



Customer Support
Byteplant GmbH
Re: Delay Filter stats missing [message #1295 is a reply to message #1294] Thu, 29 December 2005 18:25 Go to previous message
InforMed Direct
Messages: 59
Registered: May 2004
Member
Found it - the daily report was going into a share sub-folder on our IT shared account and I'd forgetten that.

We're at ~15% over a 14 day period but that has included Christmas where maybe even spammers have some time off Smile

Happy New Year, Rob
Previous Topic: Delay Filter
Next Topic: Advanced Statistics
Goto Forum:
  


Current Time: Wed Dec 07 17:19:13 CET 2016