Byteplant Forum

Home » CleanMail Support » CleanMail Server Talk » AVG 8 Problems
AVG 8 Problems [message #1978] Tue, 03 March 2009 21:09
sfmike64
Messages: 1
Registered: March 2009
Junior Member
Has anyone implemented AVG version 8? A client of mine was using AVG 7.5 (networked edition) to scan his email and everything was just fine.

With AVG8, things have changed a little bit (the command line scanner is now called avgscanx.exe) and every email is given a code of 2 and deleted.

NST support indicates that this indicates an error (cannot open file, etc.).

I'm stumped. Any pointers would be very much appreciated.
Re: AVG 8 Problems [message #1979 is a reply to message #1978] Tue, 17 March 2009 14:13 Go to previous message
MikeD
Messages: 5
Registered: February 2009
Junior Member
as a workaround with AVG 8 I let the email server do the virus checking
Re: AVG 8 Problems [message #1980 is a reply to message #1978] Thu, 19 March 2009 16:00 Go to previous message
KurtSch
Messages: 4
Registered: August 2006
Junior Member
Hi

I got the same problem with AVG 8 and 8.5. AVG 7.5 works fine.

The documentation of the parameters of avgscanx is wrong.

Use the following code which works with me:

%SCANNER% /heur /arc /scan="%IN%"

cheers
Kurt
Re: AVG 8 Problems [message #1981 is a reply to message #1980] Wed, 03 June 2009 17:06 Go to previous message
Chris.Marsh
Messages: 2
Registered: June 2007
Junior Member
Thanks Kurt that was spot on.


Regards

Chris



Regards


Chris
Previous Topic: auto blacklist
Next Topic: installed 3.2.1.2 no stats
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Sep 30 03:26:28 CEST 2016