Byteplant Forum

Home » CleanMail Support » CleanMail Server Talk » filter log can't show subject ??
filter log can't show subject ?? [message #1669] Fri, 30 March 2007 05:00
ethica
Messages: 1
Registered: March 2007
Junior Member
Hi ,
I setup NST as smtp proxy for our e-mail server . It runs well but the log
file or active log screen in NST admin program can't show mail subject
sender address or receiver address .A part of our log file show blow

Mar 29, 2007, 18:35:44 Session 3: (SpamAssassin) Filter result is accept/deliver
Mar 29, 2007, 18:35:44 Session 3: (SpamAssassin) Spam score: -93.3
Mar 29, 2007, 18:35:44 Session 3: Incoming mail action: accept/deliver
Mar 29, 2007, 18:35:58 Session 4: (SpamAssassin) Filter result is reject/redirect
Mar 29, 2007, 18:35:58 Session 4: (SpamAssassin) Spam score: 15.1
Mar 29, 2007, 18:35:58 Session 4: Incoming mail action: reject/redirect
Mar 29, 2007, 18:36:13 Session 0: Received end of data, mail size 2kB
Mar 29, 2007, 18:36:13 Session 0: (Spam Trap) No action
Mar 29, 2007, 18:36:25 Session 2: Received end of data, mail size 3kB
Mar 29, 2007, 18:36:25 Session 2: (Spam Trap) No action

In global settting ,I have already checked the log option "Enable extended logging "
why doesn't it's log file contain subject ,sender or other information ?

Please help me ,thanks !!!

Re: filter log can't show subject ?? [message #1670 is a reply to message #1669] Tue, 03 April 2007 09:51 Go to previous message
support
Messages: 919
Registered: April 2004
Senior Member
To see from, to, and subject you need to have an Attachment Filter.

Beginning with Version 3, this feature will work without an attachment filter.



Customer Support
Byteplant GmbH
Re: filter log can't show subject ?? [message #1671 is a reply to message #1669] Tue, 06 November 2007 14:13 Go to previous message
thisbejoe7
Messages: 17
Registered: January 2006
Junior Member
But be warned, in version 3, spamlogs won't work anylonger, and any log parsing you do will not include the subject, I'm still waiting for a fix for a fix for this.

Thanks...
Previous Topic: Multi Domain and Mail servers
Next Topic: 550.5.1.1 User Unknown Exchange 2003
Goto Forum:
  


Current Time: Sat Oct 01 14:05:44 CEST 2016